Guildweekend

7 en 8 november 2020: Alternatief Guildweekend!

Maatregelen dwingen ons om een alternatief Guildweekend te bedenken, wat we graag doen!
Uiteraard is ons belangrijkste doel, gezamenlijke onze mooie (kunst)hobby te beoefenen, maar er is natuurlijk ook tijd voor jezelf en dat kun je naar eigen keuze invullen. Bij mooi weer een lekkere wandeling maken is absoluut een optie. De omgeving van Amerongen is prachtig!

Waar?

Napoleon schuur – Amerongen.

Wat neem je mee?

  • Project(en) waar je aan wilt werken.
  • Kleiboeken als je dat leuk vindt.
  • Je eigen gemaakte sieraden of andere creaties om te showen, te bespreken etc.

We willen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het Guild een High Tea houden. We stellen hem helemaal zelf samen. Verder informatie volgt…

Op zaterdagavond willen we ergens gaan eten. Waar? Dat is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers.

Thema’s

Er zijn weer volop gratis tutorials aanwezig.

We hebben nu nog geen specifieke workshops gepland, er zijn altijd genoeg leden die e.e.a. kunnen demonstreren of uitleggen. Plus dat het juist zo leuk is om ook even bij elkaar te neuzen, te vragen hoe de ander dat toch doet…

Winkel

Er is weer een bescheiden winkel aanwezig. De winkel is beide dagen geopend en gaat op basis van goed vertrouwen. Dit is op deze manier steeds goed bevallen.

Wil je iets speciaals in het winkeltje hebben? Geef het dan even door en dan kijk ik wat ik kan doen. Fimo leather en de nieuwe (!) Cernit metallics is in ieder geval aanwezig. Maar ook Cernit translucent en opaline. Ik heb enkele bestellingen van de glasplaat met maatverdeling binnen. Wil je deze ook? Geef het dan uiterlijk 1 oktober door.

Inschrijving

Niet geheel onbelangrijk… schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier. Het vragen/opmerkingen gedeelte kun je gebruiken om speciale wensen aan te geven.