Ana Belchí – Oxidaties

Ana Belchí, wie kent haar video’s niet? Wat een schat aan informatie deelt zij met de wereld. Je hoeft geen Spaans te kunnen, Ana spreekt goed Engels en zelfs een enkel woordje Nederlands. Wat let je? Bij alle workshops die ik bij haar heb gevolgd was het werkstuk binnen het tijdsbestek af. En zo afgewerkt dat zelfs ik er tevreden mee was.

Een korte inleiding op de workshop Oxidaties

Op zondag 16 mei gaan we aan de slag met oxidaties. Kun je polymeerklei eruit laten zien als geroest ijzer? Verweerd koper? Ach, doe dan ook een mooie verweerde witte muur erbij! De techniek is eindeloos, je kunt hem op heel veel manieren toepassen. Tijdens de workshop maken we een hanger en oorbellen, maar als jij liever iets anders ervan maakt houden wij je niet tegen!

De workshop is online – via Zoom. Je doet comfortabel mee vanuit je eigen werkplek. De begeleidende handleiding is vertaald in het Nederlands.

Lijkt jou dit wel wat? Aarzel dan niet en schrijf je snel in! Voor de prijs hoef je het niet te laten… Slechts 75,- !

Ana Belchí | Oxidaties | DPAG
Als je lid wordt van Dutch Polymer Art Guild naar aanleiding van deze workshop betaal je géén inschrijfkosten. Het lidmaatschap is € 25,- per jaar. Vul dan nog wel even het inschrijfformulier in?
De workshop wordt gegeven op zondag 16 mei tussen 10 en 18 uur. De handleiding in het Nederlands krijg je toegestuurd.