Wie zijn wij?

Wij zijn een groep enthousiastelingen die een passie delen, namelijk het werken met polymeerklei. Het Dutch Polymer Art Guild is 1 september 2010 opgezet, met als doel het ontwikkelen en uitbouwen van een Nederlands/Vlaams netwerk voor polymeerklei. Het Guild is toegankelijk voor iedereen die zich bezighoudt met polymeerklei, onafhankelijk van niveau, nationaliteit of vorm. Wij willen dit bereiken door het uitwisselen van ideeën, technieken, kennis en ervaringen, en het organiseren van bijeenkomsten en workshops.

De activiteiten van de Guildleden zijn zeer divers. De één maakt hoofdzakelijk sieraden van polymeerklei, een ander maakt fantasiebeelden. Polymeerklei kan ook goed gebruikt worden om gebruiksvoorwerpen zoals bakjes in verschillende vormen en maten te maken. Je kunt polymeerklei bewerken met allerlei toevoegingen maar dit hoeft niet. Ook kun je het bijvoorbeeld goed gebruiken in mixed media objecten. Kortom, het is een veelzijdig medium. Laat je inspireren door de leden en word ook lid!

Inmiddels heeft het Guild al ruim 50 leden, iets waar we ontzettend trots op zijn.

Dutch Polymer Art Guild.... maar wat ik maak is vast geen kunst... In 2010 was voor deze naam gekozen, maar ook toen al was iedereen welkom als lid van het Guild. DPAG klinkt wat makkelijker dan DPCG. We organiseren regelmatig bijeenkomsten, we zijn er om met elkaar oude en nieuwe technieken te leren. Stel je vragen. Iedereen is ooit begonnen. Laat je niet afschrikken door de naam.

Kijk gerust eens rond op onze website. Laat je verrassen
door de enthousiaste foto's en verhalen.

​We zouden het erg leuk vinden om je als lid van het Dutch Polymer Art Guild te mogen verwelkomen.

Veel plezier en tot ziens!